NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

SZERETNÉM HA TUDNÁD,,ÉS VEDD KOMOLYAN,,                                          

11 dolog, amit mindenképpen tudnod kell a rákról!                       A rák halálos betegség, melynek legjobb gyógymódja a kemoterápia – gondoltuk eddig. De biztos ez?    

Érdekes információkat találhatunk a Johns Hopkins Egyetem nemrégiben közzétett hírlevelében. Az egyetem rákkutatással foglalkozó részlege a ráksejtek szaporodásának megakadályozását, a kemoterápiát, a sugárkezelést és a lehetséges alternatív megoldásokat vizsgálta. Nézzük, mit mondanak a szakértők!

1. Mindenkiben vannak ráksejtek

Az emberi szervezetben vannak ráksejtek, amelyeket csak akkor lehet a szokásos vizsgálati módszerekkel kimutatni, ha számuk elér egy bizonyos mennyiséget. Ha tehát a sikeres kezelések után az orvos azt mondja, hogy nincs több ráksejt a testben, az azt jelenti, hogy nincs annyi, amit ki tudna mutatni.

2. Le tudod győzni!

Az egészséges és erős immunrendszer képes megbirkózni a ráksejtekkel, minthogy megakadályozza felszaporodásukat, így nem fejlődnek daganattá.

3. Többször támad

Egy emberöltő alatt a ráksejtek akár tíz alkalommal is megjelenhetnek. Hogy daganattá fajulnak-e, az immunrendszer állapotának kérdése.

4. A táplálkozás szerepe

Ha a ráksejtek száma eléri a kritikus mennyiséget, és daganat fejlődik belőlük, a beteg általános táplálkozási hiányosságban szenved. Ez vagy genetikai, környezeti, tényleges táplálkozási, vagy életmódbeli tényezőkre vezethető vissza.

5. Erősítés

A táplálkozási hiányosságok meggyengítik az immunrendszert, melyet életmód-változtatásokkal és mesterséges segítséggel kell megerősíteni. Ehhez nagyszerű eszköznek bizonyulnak a különböző táplálékkiegészítők.

6. Kemoterápia – pró és kontra

Bár a kemoterápia valóban hatékonyan öli meg – pontosabban mérgezi meg – a ráksejteket, az egészséges sejteket és szerveket sem kíméli. Mérgezi többek között a csontvelő, a bélrendszer sejtjeit, de káros hatással van a szívre, a májra, a vesére, sőt a tüdőre is.

7. Sugárterápia – egyik kutya, másik eb

A sugárterápiát kíméletesebbnek tartják a kemoterápiánál, ám akármilyen célzott sugarat kap is a beteg, egészséges sejtjei, szövetei és szervei is károsodhatnak közben.                                                                                . Ha több a daganat  8.

Igaz, hogy mindkét módszer csökkenti a daganat méretét, de egyik sem alkalmas arra, hogy több daganatot elpusztítson a szervezetben.

9. Immunrendszer-gyengülés

Mindkét gyógymód annyira megterheli a szervezetet, hogy – az immunrendszer teljes legyengülése miatt – képtelen a különböző fertőzéseknek ellenállni. A beteg szervezete tehát újabb veszélyeknek van kitéve.

10. Mutáció

A ráksejtek mutálódhatnak a kemoterápia vagy a besugárzás hatására, ezáltal képesek immunitást szerezni a kezelésekkel szemben. A műtéti eljárás pedig okozhatja a daganat továbbterjedését.

11. Alternatív megoldás!

Hatékony módszernek bizonyul az, ha a megvonsz minden táplálékot magadtól, amellyel a ráksejtek táplálkoznak, ezzel megakadályozod megerősödésüket és elszaporodásukat. Hogyan teheted meg ezt?

Megoldások

A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztod meg a ráksejteket. A mesterséges cukorhelyettesítők – édesítők – viszont többnyire aszpartámot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesítők – a valódi méz, a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke – használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket alkalmaznak, így jobb megoldás a tengeri só.

A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor- és béltraktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.

Savas környezetben a ráksejtek virulnak. A húsalapú étrend savas, ezért jobb, ha marha- és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztasz. A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban szenvedők számára.

A 80 százalékban friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.) és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet lúgos kémhatású környezetté átállítani. Az étrend mintegy 20 százaléka állhat főtt, köztük babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését. Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbálj friss zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát is!). Naponta két-három alkalommal fogyassz nyers zöldségeket is. Az enzimek már 40 Celsius-fokon elpusztulnak.

Kerüld a kávét, teát és a tejcsokoládét, mert magas a koffeintartalmuk. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Csak tisztított, szűrt vizet fogyassz, hogy az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz ne kerüljön a szervezetedbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni     Ki volt Johns Hopkins?

Johns Hopkins, a 19. századi emberbarát rabszolga-felszabadító 1795-ben született Marylandben. Édesapja halála után testvéreivel együtt beteg anyjukat ápolta, majd fivérei halálát követően családjuk gondozásával foglalatoskodott. Éveken keresztül nagybátyja élelmiszerboltjában dolgozott, amely azokban az években érte el legnagyobb sikereit, amíg bácsikája a háborúban távol volt. Halálos szerelembe esett unokatestvérével, ám a család nem járult hozzá házasságukhoz. Soha nem nősült meg, élete végéig Elizabeth Hopkinst szerette, akire végrendeletében hatalmas birtokot hagyott örök hűsége jeléül. Jelentős szereplője volt a baltimore-i köz- és üzleti életnek. Eleinte kukoricawhiskyvel kereskedett, majd később vasutakba fektetett, illetve bankárként nagy vagyont halmozott fel. Később több alapítványt hozott létre – például a Johns Hopkins Színes Árvagyerekek Menhelyét –, de nevét a zene, a közegészségügy, az orvostudomány és a nemzetközi tanulmányok támogatásával tette igazán ismertté. Az ő nevéhez fűződik a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem is, amely ma az egyik legrangosabb egyetem az Egyesült Államokban. Halála után minden idők egyik legnagyobb támogatását – mintegy hétmillió dollárt – hagyta a nevével fémjelzett Johns Hopkins Kórház megalapítására.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 86
Heti: 739
Havi: 2 331
Össz.: 931 085

Látogatottság növelés
Oldal: 11 dolog a rákról amit tudni kell
NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL - © 2008 - 2018 - tepesztalatok.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: yutube gyumocs salata - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »